Автомойщики Автомойщики

Требуются мойщики на территории корвона ! Со стажем работы, з/п 40 на 60 %. С 7:00 утра до21:00-22:00 вечера !

Мошин шувак лозим дар назди корвон ай соатри 7:00 то 22:00, ойликаш 40 ба 60%! Студент Кабул намекунем!

Оцените вакансию